Personeelsdiensten en Vacatures

JJM_Uitgelicht_Personeelsdiensten

Ben je op zoek naar werk in de sectoren bouw en techniek? Wellicht kun je bij JJM Personeel terecht. JJM Personeel bemiddelt tussen medewerkers en opdrachtgevers, waarbij opdrachtgevers ons voorzien van interessante opdrachten en werkzaamheden en medewerkers deze opdrachtgevers op hun beurt het beste resultaat garanderen. De opdrachten die onze medewerkers krijgen, variƫren van opdrachten met een doorlooptijd van twee weken (minimaal) tot opdrachten met een doorlooptijd van enkele maanden.

De activiteiten van JJM Personeel bestaan uit uitzenden, detacheren, outsourcing en payrolling in de sectoren bouw en techniek. Onder deze sectoren vallen professionals als lassers, pijpfitters, grondwerkers, telemontage specialisten, timmerlieden, dakdekkers, dak- en wandbeplatingmonteurs, stukadoors, schilders en vakmannen met verstand van het plaatsen van gipswanden.

Uiteraard zijn wij op zoek naar alleen de meest vakbekwame, ervaren, betrouwbare, flexibele en bovendien taalvaardige vakmensen. Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdaging? Of heb je zelf moeite de juiste opdrachtgevers te bereiken met interessante klussen? Bekijk dan onze huidige openstaande vacatures om te zien of er iets tussen zit voor jou. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, om jouw mogelijkheden bij JJM Personeel samen te bekijken.

Voldoe je aan ons profiel? Stuur je CV naar ons toe!

buy

Overtuigd?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat