Complete Afbouw

JJM_Uitgelicht_Gips

JJM Personeel is voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland bezig in de afbouw, van grote renovaties tot complete nieuwbouw van zorghotels die prefab gefabriceerd worden in de fabriek. Zeker in verband met de leegstand in de grote steden is het werken met gipswanden aan een opmars begonnen die niet meer te stuiten is. Het traditionele bouwen is aan het verdwijnen en daarvoor in de plaats komt het plaatsen van gipswanden en het werken met Prefab bouwelementen in de plaats. Laat JJM Personeel nu de mensen hebben die daarin gespecialiseerd zijn!!

Heb je bijvoorbeeld een oud woonhuis, een oud kantoorpand en is het aan een opknapbeurtje toe? Neem dan contact met ons op we hebben met onze jarenlange ervaring een grote kring aan relaties op weten te bouwen die tegen een zeer gunstig kostenplaatje zowel het afbreken van de oude wanden als het compleet afbouwen van de projecten uit handen kunnen nemen.

Omdat 80% van de medewerkers van JJM Personeel uit Polen komen kan ook het werken onder grote tijdsdruk geen enkel probleem zijn, dagen van 12 uur per dag 6 dagen in de week zijn eerder regel dan uitzondering. Voordelen van het werken met mensen uit Polen zijn; zeer goede arbeidsmoraal, geen ziekteverzuim, hoge productiviteit, overwerken nooit een probleem, en omdat we al lang in de complete afbouw zitten ook zelfstandig kunnen werken in het bezit van alle gereedschap, van Laser tot kleine steiger tot schiethamer.

Middels jarenlang ervaring in dit werk kunnen we tegen zeer gunstige prijzen vele meters per dag plaatsen, en kan het indien gewenst schilder klaar opgeleverd worden.

Heb je misschien binnenkort de mogelijkheid om een project aan te nemen maar niet voldoende mensen beschikbaar? Neem dan contact op met onze heer A.T. van Schaaijk, de specialist van de afdeling Complete Afbouw  van JJM Personeel! Bel of mail ons dan gaan we voor U aan de slag op 06-55237385 bereikbaar 24/7

buy

Hulp nodig?

Hulp nodig met assemblage of montagewerkzaamheden? Onze vakbekwame medewerkers helpen je graag!