Metaalbewerkers & Constructiebankwerkers

JJM_Uitgelicht_Lassers

Heb je op korte termijn vakbekwame Metaalbewerkers of Constructiebankwerkers nodig? Bel ons dan op! JJM Personeel heeft een netwerk van vakbekwame lassers en constructiebankwerkers en werkt met professionele wervingskantoren uit Gdansk, Slupsk, en Poznan, daar waar de goede mensen vandaan komen maar zijn ook betrouwbaar, flexibel inzetbaar en een mentaliteit van hard werken.

Medewerkers van JJM Personeel bezitten een goede portie vakkennis, hebben in het geval van lassen de benodigde geldige certificaten. We selecteren op: vakbekwaamheid, ervaring, betrouwbaarheid, taalvaardigheid, flexibiliteit, nauwkeurigheid. Indien gewenst kunnen we ook gewoon Nederlandse mensen inzetten in samenwerking met onze partners.

JJM Personeel heeft er bewust voor gekozen klein te zijn en blijven zodat onze prijzen scherp zijn en er geen overhead kosten zijn waar uiteindelijk de klant voor moet betalen, korte lijnen, een opzegtermijn van een dag en scherpe tarieven, zeker in de huidige economische situatie moet elke Euro 2x omgedraaid worden en wij zijn van mening dat er ook met kleine marge’s een goed resultaat behaald kan worden en we voor een lange en succesvolle samenwerking kunnen gaan waarin het succes van U als opdrachtgever centraal staat. Als wij de juiste persoon op de juiste plaats kunnen krijgen is dat het begin van een duurzame relatie en kunnen we dat langzaam uitbouwen naar meerdere mensen.

Voordelen van het werken met onze mensen zijn dat ze flexibel zijn, U kan voor minimaal een week bij ons al terecht. Levertijden zijn 24 – 48 uur ongeveer. Indien dat sneller moet doen we ons best dat ook te realiseren. Bent U benieuwd naar tarieven etc? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. 24/7 zijn we bereikbaar ook op zondag.

buy

Lasser nodig?

Op zoek naar vakbekwame lassers, timmerlieden, schilders of stukadoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!