Montage & Assemblage

JJM_Uitgelicht_Assemblage

Sinds februari 2002 heeft JJM Personeel ervaring bij het uitvoeren van assemblage- en montagewerkzaamheden, dat betekent ruim 12 jaar waarin onze medewerkers op diverse locaties door heel Nederland van alles gerealiseerd hebben van de energiecentrale op de Eemshaven tot aan de 2de Maasvlakte alwaar diverse terminal’s met onze mensen gerealiseerd zijn. Tevens zijn we in het Ziggo Dome vaak te vinden geweest om dat samen met onze opdrachtgevers te realiseren. Onze mensen weten wat ze moeten maken, ze bezitten vakmanschap, precisie en werken nauwkeurig vanaf technische tekening. Momenteel werken we op diverse bouwplaatsen zelfs volledig zelfstandig, ook wordt de productie ruimschoots behaald door onze mensen de opdrachtgever komt eens per week nog kijken en bonnen tekenen. Met een aantrekkende economie zometeen zeer zeker in de bouw is dus het inhuren van mensen via JJM Personeel de oplossing om grotere projecten wel te kunnen behappen en daar ook commercieel een succes van te maken.

JJM Personeel heeft momenteel rond de 50 vakbekwame mensen in dienst, in eerste instantie wordt er op een CV beoordeeld. Na een gesprek worden de mensen eerst bij een opdrachtgever geplaatst waar we al jaren mee samenwerken om de mensen zo te testen, na gebleken geschiktheid worden de mensen dan min of meer opgenomen in de JJM familie en wordt er middels Nederlandse les op zondag ook gewerkt aan verstaanbaarheid op de bouwplaatsen en binnen de fabriek zodat de communicatie gewoon in het Nederlands kan. Tevens krijgen onze mensen binnen 6 weken de mogelijkheid aangeboden een VCA Diploma te behalen in samenwerking met onze partner Petersen Arbozorg te Hilvarenbeek. Ook beschikken we over een volledig uitgerust wagenpark met alle auto’s voorzien van een Navigatie en GPS systeem en de benodigde PBM’s. Op verzoek verzorgt JJM personeel ook gereedschap, klimmateriaal, en eventueel hesjes.

Door onze jarenlange expertise, zijn we in staat om zeer uiteenlopende zaken te assembleren of te monteren. Of het nu is op een langlopend project of een klusje voor een paar weken, met onze mensen behaal je het beste resultaat, tegen een zeer gunstig kostenplaatje. Bovendien werken onze mensen graag over, ze werken ook graag in het weekend, hebben plezier in hun werk, en hebben oog voor het werk en respect voor de opdrachtgever en de uitvoerders cq projectleiders ter plaatse.

Sinds kort kun je de het hele assemblagewerk en montagewerk ook uitbesteden aan JJM Personeel op diverse niveau’s. Eventueel kan het ook zo zijn dat kleinere onderdelen uitbesteed worden. Informeer rustig naar de mogelijkheden, een van onze specialisten is graag bereid een pasklaar voorstel te maken en U zo alles uit handen te nemen, zodat U weer verder kan met het binnenhalen van nieuwe projecten die er nu weer aan gaan komen na de 7 minder goede jaren waar we nu langzaam uit komen.

Bel ons op dan gaan we voor U aan de slag.

buy

Heb je per direct vakmannen nodig?

JJM Personeel kan je voor morgen nog in contact brengen met de beste, meest ervaren vakmannen!