Steigerbouwers & Timmerlieden

JJM_Uitgelicht_Timmerlieden

Met een aantrekkende markt zal straks weer veel werk zijn voor steigerbouwers en Timmerlieden, momenteel heeft JJM Personeel reeds een aantal ervaren steigerbouwers aan het werk in de evenementenwereld waar de mensen met een VCA diploma en het pasje Steigerbouwer A aan het werk zijn voor diverse opdrachtgevers. Timmerlieden inhuren via JJM Personeel is ook een mogelijkheid.

Een vakbekwame timmerman is de spil in het web op de bouwplaatsen, hij kan de tekening lezen en adviseren en zelf alle voorkomende werkzaamheden doen zoals daar zijn: begeleiden van medewerkers op de juiste plekken, het afstemmen en Co√∂rdineren van de werkplanning en de afspraken, werkadministratie bijhouden. In ons bestand staan funderingstimmerlieden, afbouwtimmerlieden, betontimmerlieden, en specialisten voor de renovatie’s.

Grote voordeel van het inhuren van Steigerbouwers en Timmerlieden via JJM Personeel is dat wij U de complete administratie ook uit handen nemen, we zorgen voor de administratie, sofinummers, WKA verklaring, werkadministratie, reis en verblijf, gereedschappen en eventueel materieel, en urenlijsten kortom gemak dient de mens! En onze mensen zijn per week opzegbaar dus in de wintermaanden kan u lekker langs de kachel zitten zonder slapeloze nachten over alle doorlopende personeelskosten, vorstverlet etc etc.

We werken met uitzendkrachten maar vaak ook met zzp’ers en hebben een zeer uitgebreide referentielijst. Een telefoontje Uwerzijds volstaat dan, ik sta U graag te woord op 06-55237385. Door onze zeer lage overheadkosten en de samenwerking met een van de beste Payroll bedrijven van Nederland kunnen we U goede scherpe tarieven bieden.

buy

Timmerlieden nodig?

JJM Personeel kan je voor morgen nog in contact brengen met de beste, meest ervaren vakmannen!