Werken in Nederland goed geregeld

Onze mensen

We heten je van harte welkom bij JJM!
Werken in Nederland bij een nieuwe opdrachtgever is niet niks. Onze jobcoaches en recruiters helpen je graag met huisvesting, een carrière in Nederland, en een allerlei zaken die van belang zijn om succesvol, prettig en duurzaam te kunnen werken in Nederland.

JJM heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van Poolse en Roemeense vakmensen die graag hier komen werken in mooie projecten en bij fijne professionele opdrachtgevers.

Cijfers

172.png

Medewerkers

35.png

Woningen

62.png

Bedrijfswagens

Jouw droombaan

Werken voor JJM betekent een goed salaris, kwalitatieve huisvesting,
eigen bedrijfsauto, eigen gereedschap, fijne opdrachtgevers. Hieronder vind je
diverse beschikbare vacatures. Neem gerust contact met ons voor vragen.


vacature-image-3.png

WANDEN + PLAFOND + ISOLATIE MONTEURS

Heb jij ervaring met het maken van metal stud wanden? En het maken van strakke systeemplafonds? Reageer dan meteen.

man 4.JPG

TIMMERMANNEN + METSELAARS

Vakmensen die kunnen zeggen dat ze een ervaren timmerman of metselaar zijn kunnen we per direct een baan aanbieden. We komen graag meteen met je in contact.

Knipsel 4.JPG

STEIGERBOUWERS

Ben jij handig in werken op hoogte? En heb je ervaring met steigerbouw? Bij ons kun je meteen aan de slag met natuurlijk een complete uitrusting en gereedschappen.

sprinkler.jpg

SPRINKLER + LUCHTKANAALMONTEURS

Heb jij ervaring in het zelfstandig monteren van sprinkler- en luchtinstallaties vanaf een tekening? Start dan nu meteen met je nieuwe baan.

Welkom bij JJM!

Werken in Nederland

In Nederland is een enorm tekort aan goede vakmensen. En dit terwijl en enorm veel werk is. Daarom zoeken wij nieuwe medewerkers die hun vak verstaan. Zie onze vacatures maar ook gerust contact met ons op voor overleg.

werk-image-3.png

Leuke
Collega's

We hebben inmiddels veel mensen uit Polen en Roemenië bij JJM werken. Onze jobcoaches regelen alles voor je zoals huisvesting, bedrijfsauto, gereedschap maar natuurlijk vooral ook een fijne baan met een zeer aantrekkelijk salaris.

Knipsel 1.JPG

Samenwerking met Polen

JJM werkt al meer dan 15 jaar succesvol samen met vakmensen uit Polen. Daarnaast zijn we bekend met opleidingsinstituten en werken we samen met lokale recruitment partners.

warschau.JPG

Goede huisvesting

Onze huisvesting nemen we serieus en we zorgen dat alles volgens de regels gebeurd. Onze medewerker dienen zich goed en comfortabel te voelen in hun woning. En met goed internet! Dat werkt beter!

IMG_1949.jpg

Welkom Roemenië

Sinds enkele jaren werken we ook samen met Roemenië. En dit met groot succes en naar volle tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers. We zien dat in Roemenië veel kennis aanwezig is in de bouw, afbouw en techniek. Neem gerust contact met ons op voor een mooie baan.

werk-image-1.png

Professioneel
Gereedschap

Onze medewerkers krijgen alleen "goed" gereedschap. Gereedschap waar je op een werklocatie mee voor de dag kan komen. We investeren dan ook graag in onze medewerkers zodat zij fijn hun werk kunnen doen.

roemenie.JPG

Tevreden medewerkers

3.png

Mariusz Kobus

"Ik werk al jaren naar alle tevredenheid bij JMM! Ik werk in mooie projecten en de jobcoach staat altijd voor me klaar"

2.png

Cosmin Lungu

"Ik werk erg graag voor JJM. Als ik vragen heb krijg ik die meteen netjes beantwoord. Ook werk ik erg fijn met mijn nieuwe gereedschap"

1.png

Winkler Tomasz

"Werken in Nederland is niet niks maar JJM voelde ik me meteen thuis. Ik mag werken voor fijne opdrachtgevers en krijg mooi werk"

certif_800.width-800.width-800kopie.png