Werk, projecten, uitdagingen

Onze laatste nieuwsberichten

JJM is continu bezig met projecten in Nederland. Vindt hier de nieuwtjes rondom JJM personeel.

Prachtig nieuwe woonlocatie

Duurzaam en fijn wonen!

Per heden kunnen we onze medewerkers een prachtige nieuwe woonlocatie aanbieden. Midden in het prachtige Brabantse landschap tussen de grazende koeien. Rust, ruimte en optimaal woongenot.

Timmermannen tekort!

Ben jij timmerman?

De laatste maanden krijgen we enorm veel aanvragen binnen van opdrachtgevers en bedrijven die zitten te springen om goede timmermannen. Deze hebben meerdere in dienst maar we kunnen onvoldoende aan de grote vraag voldoen. Dus ben jij een timmerman en op zoek naar een nieuwe uitdaging met aantrekkelijk salaris en voorwaarden, laat het ons weten...

Nieuwe huisvesting!

Per 1 september zitten we op Van Leeuwenhoekweg 6

Per 1 september verhuizen we naar Van Leeuwenhoekweg 6. We blijven in Schijndel. Dit is het pand rechts naast het huidige kantoor. Hiermee krijgen we 3 keer meer ruimte. Ook zijn we hiermee voorbereid op de toekomst.

Technologie gebruiken

Blokkenlijmen met de kraan

JJM Personeel is altijd scherp op ontwikkelingen in de markt en blijft vanzelfsprekend ook de dienstverlening steeds verbeteren. Naast metal stud is één van onze nieuwe specialismen blokkenlijmen met de kraan. Onze medewerkers plaatsen moeiteloos 125 meter per dag. Ook kimmen is de jongens van JJM wel toevertrouwd. Zit je omhoog, niet wetend hoe je het werk allemaal afkrijgt? Neem contact op met JJM en we zijn je graag van dienst!

Eindhoven de mooiste...

Uitdagende projecten

JJM werkt mee aan de realisatie van de nieuwe Rabobank in Eindhoven! Een echte thuiswedstrijd dus. Hier verzorgen mede de complete binnenafbouw direct vanaf tekening. Onze vakkrachten werken met eigen professioneel gereedschap. Zo zijn wij in staat om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. En JJM Personeel beperkt zich zéker niet tot de Brabantse grenzen. We werken van Maastricht tot aan Den Haag.

Een frisse nieuwe huisstijl

En weer een nieuw visitekaartje op de weg

Ons wagenpark wordt in rap tempo uitgebreid met nieuwe auto en bussen. De vernieuwde huistijl met nieuwelogo valt gelukkig bij velen in de smaak. Binnen enkele maanden willen we ons gehele wagenpark aangepast hebben.

Brainport Eindhoven

Een nieuw JJM project!

JJM werkt weer aan een nieuw project, en wát voor een! In Eindhoven wordt een voormalig pand van de Technische Universiteit omgebouwd en geschikt gemaakt voor 430 studentenwoningen. De vakmensen van JJM zijn verantwoordelijk voor het plaatsen van de wanden. Eindhoven de slimste!

De eindejaardrukte komt er aan!

Grote drukte op de bouwplaatsen

De eindejaarsdrukte komt er aan! Wekelijks starten er momenteel 10 nieuwe medewerkers bij JJM die er voor moeten zorgen dat alle werkzaamheden voor onze opdrachtgevers op tijd af komen. De drukste maanden van het jaar moeten nog beginnen....werk werk werk!