Flexibele vakkrachten in bouw, afbouw en techniek

Hoe we werken

Vakmensen zijn schaars en in Nederland bijna niet meer te vinden. Door een ervaren team aan recruiters en een
internationaal netwerk met samenwerkingen weet JJM toch steeds de juiste mensen te vinden.
Hiermee helpt JJM haar opdrachtgevers naar volle tevredenheid. Kwaliteit, eenvoud en gedrevenheid
kenmerken JJM. "We doen dan ook wat we beloven" is ons credo.

paper.png

De vraag

Er zijn vakkrachten nodig! Vanuit een profiel of interview met de opdrachtgever gaan we starten.

stop.png

We luisteren

We vragen graag nog even door om de juiste informatie inzichtelijk te krijgen. Hier gaat het om details welke relevant zijn voor de juiste "match".

cogwheel.png

We zoeken

JJM beschikt over zeer ervaren recruiters. Hier op het hoofdkantoor maar ook lokaal in het land van herkomst. Een netwerk dat zich heeft bewezen.

light.png

We vinden

Wanneer de werving heeft plaatsgevonden en de juiste kandidaat is geselecteerd stellen we deze voor aan onze opdrachtgever.

hammer.png

We starten

Is de kennismaking bevallen? Is al het papierwerk in orde? Dan gaan we naar de inwerkfase. Hier zorgen we altijd samen met de jobcoach voor een juiste start.

exclamation.png

We begeleiden

Na de start houdt ons werk zeker niet op. We streven altijd naar een duurzame samenwerking met opdrachtgevers maar ook met onze medewerkers. Dit is een continue proces!

Trots op ons werk

Professioneel
Gereedschap

Medewerkers van JJM beschikken over eigen kwalitatief gereedschap om de werkzaamheden te kunnen doen. Hiervoor kiezen we de beste merken!

gereedschap.jpg

Leuke
Collega's

Een project doe je samen en vooral met leuke collega's. De JJM medewerkers vormen een team maar werken nauw samen met de medewerkers van onze opdrachtgevers.

project 1.jpg

Gave
Projecten

Door voor gerenommeerde bedrijven te mogen werken heeft JJM mee kunnen bouwen op veel mooie en bijzondere bouwwerken door heel Nederland.

shutterstock_234385987.jpg

Bouw, afbouw en
techniek

In al deze sectoren bieden we vaklieden die meteen aan de slag kunnen. Van metselaars, timmerlieden, tot blokkenlijmers en metalstud monteurs. Alleen maar mensen die een vak beheersen.

vca-urilift-certificering-diploma-500x300-504x291.jpg

Up-to-date
wagenpark

Veilig van en naar het werk in een nette en frisse bedrijfsauto. Ook hier kiezen we bij JJM voor kwaliteit en comfort in auto, busjes en zelfs ook fietsen.

uitzendkracht voor de bouw

Diploma's en
certificering

Natuurlijk staat voor JJM de veiligheid in werksituaties voorop. Het begint natuurlijk bij de vereiste diploma's en cursussen.

IMG_1949.jpg

Cijfers

85.png

Opdrachtgevers

52.png

Lopende projecten

15.png

Jaren ervaring

Tevreden opdrachtgevers

emb.png

continu.png

owl.png

Filosofie

JJM staat bekend als een betrouwbare en duurzame partner voor vakmensen in bouw, afbouw en techniek. We hanteren een "twee klanten beleid". Onze opdrachtgevers natuurlijk maar ook onze internationale medewerkers. Iedere dag weer doen we er alles aan om hen tevreden en blij te maken.

Richting onze opdrachtgevers zorgen we voor korte communicatielijnen en een 24/7 bereikbaarheid. Ons credo; "Altijd je afspraken nakomen". Daarnaast ligt onze focus op kwaliteit, continue verbeteren en een optimale dienstverlening.

Onze recruiters en jobcoaches zorgen dat het de medewerkers aan niets ontbreekt. Goede gecertificeerde huisvesting, mooie salarissen, kwalitatief gereedschap, frisse bedrijfsauto's, kortom we proberen alles zo te organiseren dat onze medewerkers optimaal hun werk goed kunnen doen. Hierdoor realiseren we duurzame werkrelaties. En dat is wat we graag willen.

certif_800.width-800.width-800kopie.png